Το Εργαστήριό Μας

Το εργαστήριό μας ειδικεύεται στο σχεδιασμό και τη δημιουργία βιβλιοδεσιών, κλασικών και σύγχρονων, κουτιών αποθήκευσης και παρουσίασης, επαγγελματικών καρτών με τη μέθοδο της χρυσοτυπίας, καλλιτεχνικών portfolios, φωτογραφικών album, πρωτότυπων σημειωματαρίων, ευχετήριων καρτών, βιβλίων ευχών και υπογραφών, μενού εστιατορίων και άλλων ειδικών κατασκευών.

Συνδυάζοντας την καινοτομία με τη λεπτομέρεια, τα πρωτότυπα υλικά με την υψηλή ποιότητα , δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές για καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, φωτογράφους, δημιουργικά και διαφημιστικά γραφεία, σχεδιαστές μόδας και πολλές άλλες καταξιωμένες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εάν αναζητάτε τη δημιουργία μιας κλασικής βιβλιοδεσίας, μιας ειδικής κατασκευής παρουσίασης, ενός πρωτότυπου κουτιού ή μιας ιδιαίτερης επαγγελματικής κάρτας, στο εργαστήριό μας θα συνεργαστούμε μαζί, από την αρχή εως το τέλος, θα σκεφτούμε και θα σχεδιάσουμε κάτι μοναδικό, ειδικά φτιαγμένο για εσάς.

Δίνουμε πάντα σημασία στην άψογη εκτέλεση και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια της χειροποίητης δημιουργίας, χρησιμοποιώντας πάντοτε τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.